Thursday, 3 March 2011

Cerita tentang Blogger Chat Room

Okay, update waktu pagi.... waktu subuh..  tadi aku diperkenalkan dengan satu chat komuniti untuk blog... bcr.. oleh Gadis Terbilang... salah seseorang beberapa orang rakan blogger yang baru aku kenal dan sahabat blogger aku... Kembali kepada Bcr agak menarik.. tetapi selalu putus2 sebab connecton internet aku kot? walaupun aku baru lagi dengan dunia blog yang aku tak kenal sangat... setakat nih... aku cuba nak merapatkan jurang antara aku dan blogger-blogger yang ada.. cuba nak memperkenalkan nama Jejaka Jaket Hitam kepada dunia blogger-blogger Malaysia kat luar sana... Aku nak terangkan kan eh kat sini... aku bukan sangat nak jadi blogger tegar! Korang jangan nak tunjuk lagak korang macam dah blogging beberapa tahun.. Aku cuma nak menulis... hitam biarlah hitam... putih biarkan puth... Jangan korang pertikaikan kewujudan aku..

Tujuan sebenar aku bukak blog nih untuk aku bekarya.. tetapi macam tak sesuai... DAN aku tak kesah kau sape , aku sape... ini blog aku...  korang tegur aku accept, korang kutuk aku kutuk balik. aku cuba terbaik untuk menjadi terbaik untuk diri aku.... Berkenaan dengan BCR. Aku salute bebudak yang buat laman chat tuh. Agak berguna dan bermanfaat untuk blogger baru macam aku. Thank you guys! You all the best.

Dan aku perasan ada seorang blogger yang hampir sama dengan nama aku. Jejaka Terhangat tadi.... siapakah dia?? Sebab nama jejaka tu je aku ingin nak tau... Untuk entri permulaan blog aku.. aku akan banyak bercerita pasal aku.. Korang yang bertandang kat sini, dah baca tuh tau2 la klik like! okay? and follow aku... kalau tak aku potong jari korang... hahah!

Dan aku ucap terima kasih jugaklah kepada sesiapa yang add fb aku tadi.. aku ucap jutaan terima kasih.. Sungguh bnyak isu yang aku tak paham, isu pasal vlogger, 1tube.my sahabat blogger yang aku cuba inginkan tahu... kalau korang rasa korang otai sangat blogger dunia blogger Malaysia habis korang tau aku nak korang citer kat aku.. Dan aku baru tahu yang blogger-blogger Malaysia nih jiwa taman bunga sikit. Beberapa isu kecik macam tuh pun sensitif. Apalah korang blogger... kalau pompuan takpe, nak je aku panggil korang bapok! hahah! Ambik yang baik, buang yang buruk, makan hati nih tak baek... baik ko isap rokok der..

Kepala pun lepas tensi.. Dan aku sungguh tak paham blogger kena jadi famous? Tunjuk jar aku macam mana nak jadi femes?? .... hm. macam nak jual diri pulak... weih! aku nak femes! aku nak femes! nanti ramai pompuan syok kat aku.. orang komen aku banyak! pembaca blog aku banyak. sungguh sux la korang blogger jenis macam nih... sampah..

- Jejaka Jaket Hitam
Rock n Rolla
@Kuala Lumpur

Related Posts by Categories



3 comments:

  1. Ape ada pada femes??
    mati sok2...ketanah jua tempatnye...dulik je pada manusia yg berkata tanpa otak...teroskan jek karya kamo...

    ReplyDelete
  2. Selamat menyertai BCR~

    Kongsi pendapat, kongsi pengalaman semoga kita sama2 berjaya

    ReplyDelete